Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

söndag 15 november 2015

Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 17 #jobba hemifrån #jobba endast via internet #Inkomstmöjligheter
Christie Marie Sheldon,intuitiv, life coach och healer säger att hon under sina privata ca 30 000 sessioner noterat 24 Abundance Blocks som håller 99% av befolkningen tillbaka på olika sätt. Se videon här ,där hon förklarar närmare.


Varje audio session i the unlimited abundance home training program fokuserar på en specifik abundance block just för den sessionen. I denna blogpost berättar jag om Abundance Block Nummer 17Abundance Block 17 : Generate your future self

Hjälper dig se dig själv som en "infinite being" och ta dig ur din låsta box med begränsade möjligheter och istället ge dig oändliga möjligheter framåt och fyller dig med lust och liv!
  • Vibrational shift – Anslut till ditt högre energifält, och gör det enklare att manifestera ditt hjärtas önskningar genom att lära dig höja din energivibration till Love or above (500 eller över på energi-vibrationsskalan) och det som detta program Unlimited Abundance också hjälper till med.
  • Imagine Generator – bli guidad via processen att använda din "Imagine Generator"  för att hjälpa ditt framtida själv 1 år framåt och se och bli mottaglig för fantastiska möjligheter
Det jag presenterar för dig här är vad jag lärt från Christy Sheldon,en av världens mest eftertraktade healer. Jag vet det är svårt att som utomstående få en riktig feeling för vad Unlimited Abundance kan göra för dig utan att se denna video om love or above som är hennes flaggskepp.


Medans du funderar kan du på fingertoppars avstånd få hennes "Energetic Breakthrough Kit" helt gratis.Allt du behöver göra är
Klicka här och skriv in email och namn i början på nästa sida

Abundance Block session 17:

Wow! Vilken session! Denna session handlade om att leva den energi du vill vara i framtiden redan nu! Ja, ju mer jag lyssnar och reflekterar över Christie Sheldon, slås jag av hur det är för många. De har hållit på med personlig utveckling 25 till 30 år utan att något egentligen har ändrats! 

Naturligt skeptisk som jag är; Varför talar jag då så stort om Christie? Det  är för att så många har fått resultat genom att följa det hon säger. Det värsta som finns för mig personligen, är Status Quo och låta det förflutna styra alla beslut istället för att öppna upp för potentialen att lyckas 1000gr om och göra något nytt via healers som Christie Marie Sheldon istället för att göra samma misstag gång på gång.

Jag tror framtiden är ljus om du tillåter dig att drömma 15 minuter om dagen, och verkligen arbetar på att ifrågasätta dina tidigare antaganden. Jag har iallafall inget emot att ha fel och lära av det, och är öppen för att se vad de som lyckats designa sitt liv gör.


Tidigare bloggposter i serien:
Hur en förändring av din energi kan förändra ditt liv
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 1
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 2
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 3
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 4
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 5
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 6
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 7
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 8
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 9
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 10
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 11
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 12
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 13
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 14
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 15
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 16

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar