Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

tisdag 4 augusti 2015

Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 15 #jobba hemifrån #jobba endast via internet #InkomstmöjligheterChristie Marie Sheldon,intuitiv, life coach och healer säger att hon under sina privata ca 30 000 sessioner noterat 24 Abundance Blocks som håller 99% av befolkningen tillbaka på olika sätt. Se videon här ,där hon förklarar närmare.


Varje audio session i the unlimited abundance home training program fokuserar på en specifik abundance block just för den sessionen. I denna blogpost berättar jag om Abundance Block Nummer 15


Abundance Block 15 : 

Locate the exact patterns and programs that blip you off your life path… then work to crush them. Highlights include:
  • The Blame Game – Om du spelar "the blame game", så ger du bort din verkliga power.Här får du en unik möjlighet att analysera, utan att döma, bara observera varför du gör det och att cleara det som står i vägen så du får öppna upp dig för något nytt förhållningssätt. 
  • Inner Sabotage – finn dina nycklar till inre självsabotage och lär dig känna igen mönster som du vävt in i din verklighet, och lär dig att rycka upp gamla förmultnade rötter till skuld och skam som hindrar dig i ditt överflödsmedvetande.
  • Secret Energy – pengar har en hemlig energi …. lär dig vad det är och hur du kan vibrera med den energin för att expandera ditt rikedomsmedvetande.
Som vanligt så är det ett väldigt uppvaknande att lyssna till Christies sessioner.
Som jag uppfattade det ju mer tid vi lägger på "the blame game" desto mer försenar man sin egen framtid. Den verkliga energin skall man lägga på att designa framtiden som du vill ha den istället för att bli låst i den som för närvarande är. Christie talar mycket om lev bara den energi du vill vara i framtiden, och på sätt öppnar du upp för möjligheter för en att leva din dröm. Det är så enkelt, men som jag förstår det så har vi omedvetna energiblocks som hindrar oss från att starta. Det är därför det är så kritiskt om du vill förändra ditt liv till det bättre, anser jag, att göra sig av med dessa energiblocks en gång för alla.Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 13
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 14

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar