Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

onsdag 3 juni 2015

Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 14 #jobba hemifrån #jobba endast via internet #InkomstmöjligheterChristie Marie Sheldon,intuitiv, life coach och healer säger att hon under sina privata ca 30 000 sessioner noterat 24 Abundance Blocks som håller 99% av befolkningen tillbaka på olika sätt. Se videon här ,där hon förklarar närmare.


Varje audio session i the unlimited abundance home training program fokuserar på en specifik abundance block just för den sessionen. I denna blogpost berättar jag om Abundance Block Nummer 14

Abundance Block 14 : Cleara familjeenergiblockeringar

Redo för det att ta ett stort steg i din överflödsresa? Ringa in de platser inom dig där din energi är blockerad i att ansluta mote din lyckligaste, ljusaste framtid. 
  • The Waiting Game – Finns inget värre än att bara vänta. Detta är en av de vanligaste blockeringarna som hindrar dig att drömma stort, pga fällan att du måste känna dig lycklig och glad först innan du tar något som helst beslut att planera och drömma om ditt överflöd och hur du skall få det.Unvik att slösa bort ditt nu på att oroa dig över framtiden, eller låta ditt förflutna , genom tidigare "bevis" övertyga dig om att det är ingen ide att handla nu.
  • Particle Flowdom – Eliminera alla orsaker till att det måste ta lång tid, och saker går trögt i allmänhet och bjud in din spirituella energi, och ladda kroppen med välmåended och positiv förväntan, eftersom det är denna energi som kan förlösa dig från de bojor du har varit bunden med, och som är nyckeln till personlig frihet, finansiell frihet och friheteten att dela din kärlek och ditt liv. 
  • Forget Normal – kom underfund med att ‘weirdness’ är något positivt och betyder att du är super natural och kan leva ditt liv fritt och efter dina dikeringar. Snart kommer du undra varför du velat vara normal som allla andra.
Wow, någon har sagt att din livskvalitet står i direkt proportion till kvaliten på frågor du ställer, och det kännns verkligen i denna session där Christie riktigt rör i om i grytan genom att bombardera med kvalitetsfrågor från alla vinklar, över gamla family blocks och du verkligen känner att du har gett bort din power på grund av många felaktiga antaganden om vad som är möjligt för dig att manifestera.Kom ihåg att Christie Sheldon har arbetat i över 15 år med detta program, som bara blir mer och mer förfinat och även one-on-one med över 30 000 klienter.För många så måste dem känna sig 100 procent säkra innan dem utför nån som helst handling mot sina mål. Sanningen är förstås att 100 procent perfekt kommer du aldrig känna dig. Det är en process och du blir belönad med en känsla efter du har tagit tag i saker, inte före som är lätt att luras in i att tro.Tidigare bloggposter i serien:
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 1
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 2
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 3
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 4
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 5
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 6
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 7
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 8
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 9
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 10
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 11
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 12
Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 13

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar