Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

måndag 27 april 2015

Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 11 #jobba hemifrån #jobba endast via internet #Inkomstmöjligheter
Christie Marie Sheldon,intuitiv, life coach och healer säger att hon under sina privata ca 30 000 sessioner noterat 24 Abundance Blocks som håller 99% av befolkningen tillbaka på olika sätt. Se videon här ,där hon förklarar närmare.


Varje audio session i the unlimited abundance home training program fokuserar på en specifik abundance block just för den sessionen. I denna blogpost berättar jag om Abundance Block Nummer 11

Denna session handlar om att jobba på att bli klar över dina värderingar och bli en vibrational match till vad du verkligen önskar i livet så du kan nå din destination snabbare.

  • Creating a Pathway – identifiera dina värderingar och forma en plan att röra dig i samklang med dem. Genom att skapa din plan så "tunar du in" din energi så att det kan bli din verklighet. För de energier du lever i idag blir morgonens verklighet.
  • Shifting the Junk – som alltid när du skall börja något nytt, kommer det att dyka upp hinder.Bli medveten om allt gammalt skräp som hindrar dig att manifestera den energi du vill leva största delen av tiden.

Mina upplevelser och tankar:
Idag var temat att bli klar över dina värderingar.Det känns alltid helande att gå igenom Christies sessioner.Hon ställer verkligen rätt frågor och hjälper dig höja din vibration, och nåt som är häftigt som jag nämnde i början av den här serien att vibrerar du på en skala av 500 påverkar du 750 000 människor positivt,
hämtat från denna bok (nedan) ursprungligen.Det är helt enkelt unikt och obeskrivligt.Och det bästa av allt när du har raderat ett block är det borta för alltid.Så lager på lager blir raderade och öppnar upp för överflöd lättare och lättare ju mer du gör övningarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar