Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

onsdag 22 april 2015

Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 10 #jobba hemifrån #jobba endast via internet #Inkomstmöjligheter
Christie Marie Sheldon,intuitiv, life coach och healer säger att hon under sina privata ca 30 000 sessioner noterat 24 Abundance Blocks som håller 99% av befolkningen tillbaka på olika sätt. Se videon här ,där hon förklarar närmare.


Varje audio session i the unlimited abundance home training program fokuserar på en specifik abundance block just för den sessionen. I denna blogpost berättar jag om Abundance Block Nummer 10

Det där med att känna sig låst att saker inte fungerar och att vara handlingsförlamad har att göra med motstridiga energier.
Det svåra tycker jag är att göra övningarna regelbundet och forma nya vanor, men upplever att det blir lättare och lättare ju mer man gör det. Var öppen för förändring och tillåt den komma i sin egen takt. Du behöver inte forcera fram den.

Clearing feeling stuck
Bli medveten om du lever dina kärnvärderingar i ditt dagliga liv. Många av oss gör det inte även om vi tror att vi gör det.
  • Blasting ‘stuckness’ – clear energy blocks med en snabb och djupt guidad clearing. Detta väcker starkt till liv din energi mot förändring på väg mot ditt överflöd och hjälper dig gå i rätt riktning.
  • Value Alignment – jobba på dina omedvetna program där du säger att du vill t ex leva ett liv vid havet, fast du i hemlighet vill bo i stan och vara med dina vänner, eller du kanske säger att du värderar din fritid och själva verket finner dig själv jobba 80 timmar i veckan! Kan du se hur dessa grundvärderingar inte matchar det liv du säger du vill ha?
  • Values within Manifesting – utvärdera om du håller din dominerande energi mot att manifestera abundance och eliminera blocks som du kan ha som hindrar förverkligandet av det så att du snabbare kan börja leva din dröm

Mina upplevelser och tankar:
Idag var temat att känna sig låst.En teknik jag fick lära mig idag. Är det sant ? Ställ dig frågan och lyssna till svaret. Känns responsen lätt eller tung? Känns det tungt är det falskt, känns det ljust och lätt är det sant för dig.
Någon har sagt om det var komplicerat så skulle vem som helst förstå.Och det ligger någonting i det, vi tenderar till att komplicera saker och ting för att vill vara duktiga.Men här handlar det inte om att komma först i mål. Här handlar det om att lösa upp gamla blockeringar och göra arbetet emellan sessionerna så att du mer och mer blir en "vibrational match" till det du vill manifestera i ditt liv.
läs här vad andra har för erfarenhet av programmet

Detta programmet kan hjälpa dig på livets alla plan, framförallt frigöra kreativitet du inte visste du hade, du får mer kontroll över vad du vill manifestera i ditt liv istället för att allt sker av en slump.
Dessutom har jag funnit detta ovärderligt på väg mot mitt överflöd att arbeta med mentorer som redan är där jag vill vara. Om du känner att du kört fast, och söker en internetlivsstil, men behöver lite vägledning kan jag varmt rekommendera att registrera dig för en  7-dagars fri informantionsvideo.Här finns det en potential att arbeta var du vill och bli mycket lönsam.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar