Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

fredag 10 april 2015

Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 8 #jobba hemifrån #jobba endast via internet #Inkomstmöjligheter
Christie Marie Sheldon,intuitiv, life coach och healer säger att hon under sina privata ca 30 000 sessioner noterat 24 Abundance Blocks som håller 99% av befolkningen tillbaka på olika sätt. Se videon här ,där hon förklarar närmare.


Varje audio session i the unlimited abundance home training program fokuserar på en specifik abundance block just för den sessionen. I denna blogpost berättar jag om Abundance Block Nummer 8


Eliminera rädslan/blockeringen att verkligen tänka på vad din livsstil som du drömmer om kommer att kosta dig. Ta tag i rodret för ditt skepp och bestäm din destination mot hur stort överflöd du är öppen för att ta emot.
  • Intuitive Connection – en mini-meditation som tar statusen på din överflödsträdgård , var mottaglig för att öppna dig själv för att upptäcka någon förändring i dig sedan de senaste 3 sessionerna.
  • Your Magic Number – kom i kontakt med dina magiska nummer, och bli klar över vad din livsstil, som du drömmer om kostar dig per månad.
  • Planting the Beanstalk – Definiera dina magiska nummer  (oavsett hur stora!) – Börja rita din personliga karta med start från idag och börja med slutmålet i sikte samt vilket som är ditt nästa steg mot överflöd.

Mina upplevelser och tankar:
Denna session handlade mycket om att
öppna upp för din inre guidance och se möjligheter som funnits där hela tiden.
Det verkar ju vid första tanken absurdt att man skulle ha en inre sabotör som inte låter en se vad man faktiskt behöver visualisera för att ta sig till sina drömmars mål. Men om man får vetskap om att egot, ditt gamla jag är programmerat för att överleva och ta dig säkert till graven, så förstår man lite bättre varför det är så få som vill gå utanför sin komfortzon. Men när du väl blir medveten är det mycket lättare att göra sunda val för din framtid.Hav tålamod med dig själv om du inte kan visualisera allt perfekt. Hitta på, det är bättre att börja någonstans så kan du korrigera när du får feedback längs resan dit du vill.Vill du veta mer?

Tidigare bloggposter i serien

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar