Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

tisdag 10 mars 2015

Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 5 #jobba hemifrån #jobba endast via internet #Inkomstmöjligheter


Christie Marie Sheldon,intuitiv, life coach och healer säger att hon under sina privata ca 30 000 sessioner noterat 24 Abundance Blocks som håller 99% av befolkningen tillbaka på olika sätt. Se videon här ,där hon förklarar närmare.


Varje audio session i the unlimited abundance home training program fokuserar på en specifik abundance block just för den sessionen. I denna blogpost berättar jag om Abundance Block Nummer 5


Hej och välkommen denna tisdag! Jag känner mig så inspirerad idag och glad för att du är här. När man löser upp sina “limiting beliefs” som det heter då finns det utrymme helt plötsligt till att manifestera det du drömt om hela ditt liv för att motståndet är borta. Kom ihåg att jag är en skeptisk natur fast med ett öppet sinne, som person och jag skulle aldrig, aldrig rekommendera något som jag inte själv tycker är bra och har hört bra rekommendationer om. För mig är att 1000-tals rapporterar tillbaka om plötsliga positiva förändringar inom en månad, 2 månader, bevis nog. Det som Christie säger nedan i en intervju för the Big Life, som jag lyssnade på häromdagen:

“Många männsikor inom personlig utveckling har jobbat på sig själva 15 - 20 år utan att deras yttre livsstil har förändrats nämnvärt. Det är tråkigt om det är det man vill”


Jag skall vara helt ärlig, det kostar pengar det här programmet,  (normalt omkring 400 dollar) men om du skriver upp dig på Big Lifes nyhetsbrev så finns det fortfarande en chans - jag vet inte för hur länge - att få det för halva priset. Jag tänker mig att i förlängningen kostar det mig mer att inte ha programmet. Så resonerar jag.Eliminera motstånd mot växande
I denna lektion börjar vi att så frön mot ditt överflöd
Likt ett ekollon som du noggrant och omsorgsfullt vattnar och som växer sig starkt till en kraftig ek, kommer ditt välståndsmedvetande och överflöd expandera i dessa övningar.

Green Buds Meditation – en guidad meditation som tar dig på en spännande resa och avslöjar hur din överflödsträdgård blomstrar nu och hur din framtida överflödsträdgård kommer att se ut. 

Three Plot Tending – Tag reda på vilka frön du vill plantera i din framtida trädgård och nära. Fokusera på 3 jordplätter som representerar livstil, kärlek och pengar  

Bountiful Bloom Technique – I denna övning kommer du lära dig en metod som du kan använda för att fylla din trädgård med  kärlek, ljus  och överflöd och den framtid du önskarVill du veta mer?

Tidigare bloggposter i serien

Hur en förändring av din energi kan förändra ditt liv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar