Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

lördag 28 mars 2015

Hur viktig är kundupplevelsen? #jobba hemifrån #jobba endast via internet #Inkomstmöjligheter

Jay Kubassek en av grundarna till Digital Experts Academy (DEA) och SFM ( the six figure mentors)

Varje gång som sfm/DEA har haft online event häpnar jag över potentialen och visionen som finns hos dessa 2 killar Jay Kubassek och Stuart Ross.
Något som stod klart denna gång efter vårt privata founders call för medlemmar är att vi står inför stora förändringar

Kundupplevelsen är A och O i dagens digitala ekonomi. Det DEA står för att alltid ge mer värde än kostnaden och dels att hjälpa den vanlige entreprenören som har en dröm om en internetlivsstil och att göra vägen så smidig som möjligt från den nuvarande traditionellla ekonomin till den digitala, dels att levera produkter och tjänster som ökar din verkliga produktivitet och stöder dig mot att bli lönsam antingen där du är nu med eget företag eller uppstarten till något nytt. Det som är så viktigt då är bra support, så att du inte står ensam, som du lätt gör med många tredjepartslösningar för företag som inte riktigt har inblick i verksamheten.  Du kan välja vägen antingen som affilliate för sfm produkter, eller lära dig hur du marknadsför just ditt varumärke så att du får mer trafik till ditt koncept. Målet är att bli självförsörjande och använda sfm som en studsbräda till din framgång, eller om du gillar communityn, odla en livslång relation och promota DEA och sfm som väldigt många gör på grund av deras generösa provisionsplan

Det som är nytt nu, kommer jag inte gå in i så mycket i detalj just nu. Men det jag kan säga är att visionen är att målgruppen kommer att expandera rejält och ge utrymme för helt fantastiska nya inkomstmöjligheter inom taket för DEA. Hela DEA utbildningen bygger idag på ständing expanderande e-learning och live-event online och offline med aktuella up-to-date steg-för-steg-träning för att ta dig dit du vill så smidigt och snabbt som möjligt och eliminera några av de misstag som 97 procent online gör.

DEA har olika utbildningsnivåer

1.Silver, är fundamentet, e -learningprogrammet för dig som vill göra övergången från traditionell arbetare till digital entreprenör. Detta är kursen som storföretag betalar hundratusentals kronor för att få tillgång till
2.Gold, är för dig som vill jobba som professionell och få betalt som professionell entreprenör
3.Platinum, lär dig verklig personlig branding på top-nivå
4.Black, som är högsta nivån ger bäst lönsamhet tillbaka på investeringen via den bästa utbildning som finns att få som digital entreprenör , plus ger dig multi-access till seminarer, workshops och årliga event och mycket, mycket mer.
Andra viktiga ingredienser i kakan, är att förstå visionen som delades på vårt privata founders call för mars i torsdags, är att sfm är bara en eker i ett enormt hjul och är för de som är seriösa och vill investera i sin framtid, och tänka på att det är ett maraton, snarare än ett sprintlopp!

Vem har sfm tidigare hjälpt?
Det första man måste vara klar över är att alla som sköter sitt företag som om det vore ett riktigt företag och arbetar hårt kan lyckas och bli lönsamma på nätet. Här ingår personer som aldrig har ägt ett företag innan och / eller inte har någon aning om var de ska börja.

Detta beror på att vi kan visa dig affärsmodeller som affiliate-marknadsföring där man kan dra nytta av att sälja andras produkter till en global marknad, med över två miljarder människor på nätet, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året! 

Sedan lanseringen har DEA visat hundratals människor gång på gång hur man lägga grunden för ett nytt företag där de kan bli självförsörjande på att tjäna pengar på nätet. 


De människor som vi har sett lyckas är: 
Människor som inte är nöjda med sitt jobb 
Människor som hatar sin chef 
Individer helt enkelt som söker extra inkomst 
Hemmaarbetande föräldrar 
Människor som vill förändra sin livsväg 
Arbetslösa / som drabbats hårt av den globala recessionen 
Pensionerade veteraner 
Morföräldrar 
Affiliate marknadsförare 
Personer utan befintliga produkter eller företag 
Nätverksmarknadsförare 
Onlineföretagare 
College och universitetsstudenter 
Bankirer, advokater, läkare 
Offline företagareDet jag fick lära mig på sfm eventet i London i höstas är att vad du behöver göra och vad du vill göra har väldigt litet med varann att göra. En del tror att det bara är att jobba hårt och sedan luta sig tillbaka. Det handlar inte bara om att jobba hårt utan att jobba smart.Att använda system som redan finns utan att behöva återuppfinna hjulet. Det handlar om att göra smarta investeringar i sig själv.

Drömmer du om något eget, slippa rapportera till en boss och bygga din vision?
Väldig många har drömmen, men alla passar inte som entreprenörer även om det är en dröm som alla säger dem vill ha Man behöver vara både realist och drömmare. Ha en dröm är bra, men kombinerat med en solid plan är än bättre.Det krävs disciplin, engagemang, att vara din egen bästa boss. 
Vem vet vilka alternativ som finns om 5 år. Då kanske alla jobbar inom det här, vem vet. Fakta är att allt fler jobb inom den traditionella ekonomin går mot digitala tjänster och produkter och det krävs ny kunskap för att inte bli lämnad i sticket.  Fakta är att 50 miljoner världen över söker varje månad efter en möjlighet att skapa sitt levebröd online.

Här finns nu en möjlighet att bli en heltids eller deltids digital entreprenör samtidigt son du utbildar dig i Digital Experts Academy´s utbildningsprogram där du lär dig att marknadsföra och sälja i stort sett vad som helst till vem som helst på internet i framtiden. Detta utbildningsprogram är skapat tillsammans med inflytelserika entreprenörer från “Fortune 500” företag. Fortune 500 är en lista av USA´s mest framgångsrikaste företag. I detta utbildningsprogram lär du dig att använda samma strategier som de använder inom


Marknadsföring – Internet marknadsföring
Ledarskap
Försäljning
Kundservice
Varumärke
Personlig utveckling
Produktskapelse
Juridik
och mycket mera därtill


Att jobba som affilliate är det än så länge rätt få som förstår, men det kommer mer och mer bli vardag för gemene man, så det gäller att hänga på nu om man vill bli självförsörjande via internet med tanke på hur världsekonomin ser ut. Det är klart att det inte sker över en natt, alla sådana siter som föreslår det är inte realistiska; för det krävs uthållighet och kunskap för att blomstra i den digitala ekonomin
Vanliga frågor om affilliate marknadsföring kan du få svar på i fliken FAQ på denna blogg.


Vill du veta mer om hur du skapar dig en inkomst idag via internet med ett världsprövat koncept,
klicka då här för att komma till en sida med mina svenska mentorer där du kan registrera dig för en 7-dagarsvideo som med stor sannolikthet kommer att få dig att häpna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar