Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

onsdag 25 februari 2015

Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 2 #jobba hemifrån #jobba endast via internet #internetmöjlighetChristie Marie Sheldon,intuitiv, life coach och healer säger att hon under sina privata ca 30 000 sessioner noterat 24 Abundance Blocks som håller 99% av befolkningen tillbaka på olika sätt. Se videon här ,där hon förklarar närmare.

Varje audio session i the unlimited abundance home training program fokuserar på en specifik abundance block just för den sessionen. I denna blogpost berättar jag om Abundance Block Nummer 2


Hej och välkommen och tack för att du är här!
Idag har jag mycket jag vill förmedla :-)
När man säger att något är fantastiskt då tror dem flesta inte på det! Du vet mycket snack, liten verkstad, men jag kan personligen känna att sen jag började med Christys program den 19 january 2015 så har min personliga energinivå absolut förändrats. De flesta hjärnforskare är överrens om att vi gör saker på automatik till 90 % varje dag om vi inte förändrar något. Egentligen är det då så konstigt om du tänker dig att du har 3000 tankar/ dag x 30 år, 40 år, 50 år och när du börjar ändra dessa tankar, tankemönster att du når dramatiska förändringar?

Jag tycker inte det, men det är det att vi säger att vi vet något, men oftast vet vi bara något intellektuellt och i stort sett styr ditt undermedvetna ditt liv vare sig du är medveten om det eller ej. Att veta något är att leva det, vara energin. Christies program har enorma fördelar. Det som gör henne annorlunda är att hon har en medfödd gåva som hon vill dela med världen. Här (överst på sidan) kan du ladda ner hennes gratisprogram för att testa henne och du kommer bli förvånad över resultatet är vad jag tror.
Jag har både Love or Above och Unlimited Abundance och det har överträffat mina förväntningar så här långt!
Välkommen till lektion 2

Genom att inta förarplatsen i ditt liv och fokusera på din personliga energinivå - tillåter du dig själv full kontroll över att manifestera ditt överflöd

Highlights:

Lär dig 4-typer av energier - förstå skillnaden mellan dem och hur du styr in till dem vid rätt tillfällen.

Motstridiga avsikter - kommer du ibland på dig själv med att oroa dig över att inte vara bra, smart eller kreativ nog? Lär dig eliminera dessa energier som ger dig mer kraft att manifestera det du vill i ditt liv

Vibrera med Universums stödjande lagar -  Lär dig energinycklarna och fraserna som elimenrar allt motstånd och negativa, gamla stagnerade energier som inte tjänar dig längre som du oftast omedvetet plockade upp fram till 7-års ålder. Bli äntligen fri att ansträngningslöst manifestera det du drömt om.


Mina upplevelser och tankar:
Ja, efter varje session så går det djupare och djupare in på omedvetna energier som har sugit kraft utan att veta om det och jag känner mig föryngrad och förnyad. Såhär efterhand känns det som om jag har levt livet med handbromsen i, vilket är onödigt kan jag känna nu. Du kanske tror att framgång bara är ämnat för några få, och jag förstår fullständigt.Jag har tänkt likadant.Detta program kan vara skillnaden om du gör övningarna.Jag är inne på andra vändan av Unlimited abundance och för varje gång känns det ljusare. Det är klart att jag känner mig lite nedstämd ibland, men inte alls lika ofta och i samma utsträckning.


Vad du än gör, vem du än är kan du bara vinna på att ladda ner hennes fria program, som fortfarande kan ge en stor positiv upplevelse.


Tidigare bloggposter i serien

Hur en förändring av din energi kan förändra ditt liv


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar