Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

måndag 23 februari 2015

Min personliga uppevelse Unlimited Abundance - lektion 1 #jobba hemifrån #jobba endast via internet #internetmöjlighetChristie Marie Sheldon,intuitiv, life coach och healer säger att hon under sina privata ca 30 000 sessioner noterat 24 Abundance Blocks som håller 99% av befolkningen tillbaka på olika sätt. Se videon här ,där hon förklarar närmare.


Varje audio session i the unlimited abundance home training program fokuserar på en specifik abundance block just för den sessionen. I denna blogpost berättar jag om Abundance Block Nummer 1

Hej och välkommen denna måndag!

Hoppas helgen har varit bra. I förra blogposten visade jag en video med Christy Sheldon och har du inte sett den så finns den att se här! Jag har köpt en kurs som heter Unlimited Abundance.

Jag skall berätta vad jag fått ut av kursen så här långt. Den behandlar 24 omedvetna blockeringar eller abundance blocks som hon kallar dem, som i stort sett alla har mer eller mindre samlat på sig under livet.

Låt mig nu välkomna dig på en resa som kan vara den mest omvälvande inom energi/healing som du har stött på. Låt dig övertygas av 35 000 världen över som har rapporterat häftiga händelser i sina liv efter att ha gått kursen.

Välkommen till lektion 1
Starta din resa mot överflöd med ett 3-stegssystem för att öppna dina energifält och börja clearingprocessen.


Energi 101 - undrar vad exakt är energi?
Lär dig vad det är och de olika sätt på hur du kan känna det.

Din inre Autopilot  - identifiera de "lögner" som du har lärt dig i livet om pengar och överflöd, så att du kan börja bryta ner de undermedvetna mönster mot rikedom som håller dig tillbaka.

Ljus Absorption - lära dig använda ljusets kraft; denna övning kommer att hjälpa dig att öppna upp dina energifält, vilket gör att energin att flödar kraftfullt genom systemet under clearingprocessen.
Läs mer här

Mina upplevelser och tankar:
Jag har lyssnat på lektion 1 som är cirka 1:30 minuter där Christey Sheldon förklarar lite vad hon gör och alla som har rapporterat tillbaka om oväntade förändringar i livet.

Hon berättar vad som händer när du höjer din energi och hur du attraherar mer av det som du vill ha i livet genom att ta bort omedvetna blockeringar som har formats upptill 7-års ålder.
Det jag upplevde när jag lyssnade på det första gången var en bubblande glädje dagen efter som jag inte kännt på mycket länge, och det hänvisar hon till att när gammal stagnerad energi frigörs öppnas det upp för något nytt och du kan känna dig tillfälligt glad eller nedstämd.

 Det är en del av processen. Helt fantastsikt med dessa sessioner. Det är lätt, roligt och något man ser fram emot att rensa sina gamla blockeringar. Jag är skeptisk person i grunden, men jag känner att något har förändrats och alla referenser ökar mitt förtroende för detta.Dessutom tänker jag på vad det skulle kosta mig om ett par måndader, år , 5 år, 10 år om jag inte skulle göra denna clearingprocess nu. Så jag är tacksam över att jag tog steget.

Tidigare bloggpost

Hur en förändring av din energi kan förändra ditt liv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar