Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

fredag 20 februari 2015

Hur en förändring av din energi kan förändra ditt liv #jobba hemifrån #jobba endast via internet #inkomstmöjligheter

Hej och välkommen denna fredag! Tack för att du är här!

Jag tror att jag börjar bli bättre och bättre på att avgöra vilka som vill ge verkligt värde och hjälpa en på riktigt.Vad pratar jag om?

Att det finns energi i universum vet väl alla, men att vi alla är omgivna av ett eget energifält och att vi attraherar saker i vårt liv beroende på den energi vi sänder ut, det kanske inte är lika kännt.

Idag skall jag berätta om något som jag är övertygad kan hjälpa dig på alla plan om du är öppen för det. Så detta kan vara väl investerad tid. Det du ser ovan är en energiskala baserad på kvantfysiken, inspirerad från en bok Power vs. Force:David R. Hawkins där du kan se vad de olika energierna innebär. Denna skala ligger till grund för videon nedan. Christie Sheldon är en intuitiv healer och coach som har arbetat med över 30 000 människor världen över och många är kända författare, marknadsledare och även politiker.

Hon kommer att berätta mer om vad denna skala betyder för dig. Jag vet att det finns förmodligen tusentals healers på internet, - själv hade jag hört om reiki och bars innan, men aldrig ärligt undersökt dem på djupet, - och för en månad sedan hade jag inte den blekaste om henne, men jag följde min passion och inspiration och snubblade på ett videoklipp på nätet som du kan se nedan, och det tilltalade mig verkligen. Titta på denna video och få reda på varför mindvalley värderar hennes program som det populäraste och vad som skiljer henne från mängden.

 Det jag närmaste kommer ihåg är en healer som berättade om sin upplevelse av Christy, hade jobbat i 35 - 40 år med healing och hon har aldrig stött på något liknande.Är det för bra för att vara sant, se videon nedan och döm själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar