Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

torsdag 12 februari 2015

Ditt ultimata moment 22 - Du får vad du ger! #jobba hemifrån #jobba endast via internet #InkomstmöjlighetHej, Välkommen! Hoppas din dag är jättebra!
Det är rätt roligt; finns en historia om en entreprenör som frågade en välbärgad affärsman om hans framgångar: Hur gjorde du det? Hur blev du så förmögen? Hur blir du rikare och rikare varje år?
Den vise mannen gav den yngre entreprenören ett råd för livet: Det har aldrig någonsin varit min intention och kommer heller aldrig bli att tjäna pengar!
Det låter ju lite motsägelsefullt, men tänk på det. När du verkligen kämpar hårt och kanske slår på dig själv för att du inte har nått de resultat du satt upp, tror du då att det är lätt att skapa dig en inkomst, jämfört med om du har någon passion att dela med dig, som jag har, och visa att det finns andra förhållningssätt än du kanske tror? I denna podcast belyser Jay detta på ett brilliant sätt!
Här är Jay Kubassseks WAKE-UP podcast;
"The Ultimate Catch-22: Get What You Give"

Har du vaknat upp till dina möjligheter och upptäckt att du kanske inte behöver fortsätta din utstakade väg, likt 50 miljoner som söker efter en möjlighet uppleva friheten jobba online? Och är du öppen för att lära dig mer om vad sfm affilliate marketing är och hur du kan våxa inom det, då är du på väg mot nåt som potentiellt kan bli väldigt stort! klicka här för att vidarebefodras till en sida med mina svenska mentorer, där du kan registrera dig för en 7-dagars fri info direkt till din email!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar