Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

måndag 26 januari 2015

Hur lång tid tar grundutbildningen och konfigurering av system, innan jag är klar börja bygga mig en inkomst online? #jobba hemifrån #jobba endast via internet #inkomstmöjligheter


Ja, hur lång tid själva grundutbildningen, 4 första modulerna innan du kommer igång, tar beror förmodligen på många olika saker, vilken tidigare erfarenhet man har av olika saker, beroende på hur snabbt man lär sig nya saker, men Stuart säger generellt tar det 2 veckor innan du har fått all grundträning för att vara så väl förberedd som möjligt innan du skapar dig en inkomst online. 

Det är viktigt att understryka också att det är inte hur fort du sätter upp allt utan hur väl du använder dig av det du lär dig, därför är det en bra idee att se det mer som ett marathon än ett sprintlopp.

En annan viktig sak är att delta i live event, webinar för att snabbare komma in i det och få en chans att bolla erfarenheter med mentorer.

Såhär är video 12 med  FAQ, vanligt förekommande frågor, hur du kommer igång och börjar bygga dig en inkomst online med sfm


 

Är du öppen för att lära dig mer om vad sfm affilliate marketing är och hur du kan växa inom det, klicka här för att vidarebefodras till en sida med mina svenska mentorer, där du kan registrera dig för en 7-dagars fri info direkt till din email!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar