Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

torsdag 4 december 2014

När du ger till något större än dig själv som inspirerar dig så händer bra saker #jobba hemifrån #jobba endast via internet #inkomstmöjligheter


Joe Vitale

Hej , och välkommen

Idag tänkte jag dela med mig av en länk till en bok du kan ladda ner gratis, och läser du den lovar jag att din värld kommer att vändas upp och ned.

Vad pratar jag om? Jag talar om en person som har skrivit fler böcker än vad som ryms på denna sida.
En person, en entreprenör som har fångat både den sprirituella delen av marknadsföring och dels själva marknadsföringen själv. Han anses av många att tillhöra eliten inom copywriting
ladda ner boken gratis här och döm själv.Den har en ganska smörig titel, "attract money now", och handlar om hur du genom att ändra ditt tänkesätt kring pengar kan få helt andra erfarenheter. Tro mig, han vet vad han pratar om. Det finns en anledning till att han är så stor. Här är lite om honom, Joe Vitale 

Jag lovar dig att när du börjar med ditt jobba hemifrån företag, från att ha kommit från en 9-5 vardag och börjar arbeta som entreprenör, så är det vissa saker du helt enkelt behöver ändra i ditt tänkesätt. Detta gäller majoriteten.Detta gällde mig i synnerhet. Jag tänkte ju hårdare jag arbetar desto större inkomst kommer jag att skapa. Jag hade fel. Jag kunde ha besparat mig mycket tid och frustration genom att studera mentorer som själva har skapat sig framgång via internet och lyssna till dem. Men, man kan bäst själv är det lätt att tänka. Jag har haft en tid när det kännts främmande det Joe pratar om, men ju mer jag blir insatt och ju mer positiva erfarenheter jag får desto mer övertygad blir jag om att det krävs något mer än bara tur och hårt arbete.


Varför skriver jag det här?

Varför jag skriver detta idag är för att jag helt enkelt känner inspiration just nu att göra det och jag känner samtidigt att om du väljer att jobba som entreprenör hur mycket roligare ditt liv kan bli om du tar till dig detta.


Jag hade inte detta tänkesätt från början

När jag började med mitt jobba hemifrån företag för cirka 19 månader sedan hade jag ingen som helst aning om att det krävs dels själva jobbet, men också rätt tänkesätt kring det och det är vad Joe helt enkelt förkroppsligar.


Joe Vitale har en fantastisk historia

Personen har en helt fantastisk historia. Han började som hemlös och under sin väg så stötte han på olika personer som inspirerade honom att tänka annorlunda. Jag har för mig att det var 30 år som han var hemlös.Det han berättar om i denna bok tog honom dit han är idag. Det som är fantastiskt med honom är att han inte bara säger att du kan skapa dig ett bättre liv utan han har givit ut mängder med böcker, seminarium där han visar exakt vad du behöver göra. Jag föreslår börja läsa med skeptism, men jag är ganska säker på att du snart kommer att upptäcka att det finns något genuint bakom alla orden.

Bara några saker boken kan ge dig:
  • Ge till något du känner dig inspirerad av utan att vänta dig något tillbaka.
  • Tänk som en entreprenör
  • Handla på inspiration


Det här är ingenting de flesta lär sig i skolan


Du kan rent logiskt döma ut boken utan att ha prövat det han säger. Mitt råd gör inte det. Testa och se för dig själv, särskilt att handla på inspiration.
Här är länken igen

Är du redan en entreprenör idag och har ett domännamn, men känner att du behöver en professionell blogg
Klicka här!

Är du i behov av professionella verktyg för att göra snygga 3D Grafik, banner mm, men inte har råd med webbdesigner
Klicka här!

Har du inget företag idag och är intresserad av att skapa dig en framtid via internet
Klicka här för mer info!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar