Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

söndag 28 december 2014

De traditionella jobben ser tyvärr inte ut att komma tillbaka #jobba hemifrån #jobba endast via internet #inkomstmöjligheter


Hej och välkommen jag hoppas att julen har varit skön och vilsam. Och du känner dig öppen för ett fantastiskt 2015.Här lyser solen inbjudande för en promenad lite senare idag.
Tyvärr så befarar jag oavsett regering så kommer inte ekonomin att bli bättre för de som saknar ett stabilt jobb i den traditionella ekonomin, och de traditionella jobben kommer tyvärr inte tillbaka, men för de som är vakna och tänker som entreprenörer finns det en möjlighet att skapa sig en framtid via jobba hemifrån företag idag.

Det är ett faktum att det finns så många företag som bara vill skapa sig en hacka och bara försvinna.Så inte konstigt om man är skeptisk och inställd på att bli lurad.
 Det är lite av det normala idag att ha bråttom och klara sig från lönecheck till lönecheck! Men vad är det för liv egentligen? När det verkligen dyker upp något utöver det vanliga kan det vara svårt att se skogen för alla träd!


Personlig utveckling och stöd av community, slippa vara "the lonely fish"


Jag tycker väldigt mycket om att skriva om personlig utveckling, och vad har det att göra med ett jobba hemifrån företag? Mer än du tror. För att något jag har lärt mig på mina 19 månader är att mycket kan man lära sig rent tekniskt hur man marknadsför online, men att få rätt pusselbitar av mentorer med egen praktisk erfarenhet och i rätt ordning och en stödjande, supportande community med samma visioner som du som kan ge dig fantastiska ideer bara du är öppen för det, är oslagbart enligt min mening.

Det finns något som heter GIGA, garbage in garbage out. Vad du lägger din tid och energi på är det som kommer tillbaka till dig. Här finns en möjlighet att för den vanliga människan utan utbildning, där din ålder är av mindre betydelse att skapa sig en framtid via internet ledd av marknadsledande mentorer som redan är där du vill vara. Låter det för bra för att vara sant?
Klicka denna länk så kommer du till en sida med mina svenska mentorer som har riktigt bra info på svenska för att få överblicken.

I nästa blogg skall jag gå in på lite om " the law of attachment och vad den kan ha för betydelse för dig!"

Önskar en skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar