Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

torsdag 23 oktober 2014

Varför köper folk ett system dem inte använder? #jobba hemifrån #jobba endast via internet #inkomstmöjligheter

Hej, och välkommen!

Det finns så många människor som köper ett system, som de tänker kan förändra deras liv. Det har varit sant i 10 år och det är sant än idag. Det är chockande, men fast tekniken har blivit så mycket bättre under dessa år har det fortfarande inte förändrats det statistiken säger, de som verkligen väljer att leva en internetlivstil online.Det är fortfarande 97 procent online som misslyckas väldigt mycket på grund av denna inställningen som ofta sitter hårt rotad från ett 9-5 jobb, att man väntar på att saker skall ske av sig själv, väntar på att någon annan skall ge en instruktioner och vägledning.
Vad beror det på?
Idag slås jag av vad många system som det finns därute som är fantastiskt bra, men som folk köper och tänker det där kan nog vara bra någon gång. Men aldrig öppnar systemet

Varför är det så?
Det finns många som lägger ansvaret för att systemet skall bevisa för dem själva att det funkar innan de själva är beredda att ge sitt engagemang, men det kommer aldrig funka. Du är motorn, systemet är fordonet. Och detta gäller vad du än väljer för system i världen. Det finns ingen som kan ge dig motivation. Du måste stå för drivkraften och motivationen själv. Visst inspiration kan vi ge, men om du väntar på att nån skall ge dig motivation är du rökt.

Nog sakt om detta. Är du positiv och ansvarsfull så är det lättare än någonsin att skapa sig en inkomst online samtidigt som du håller på med din passion, blogga, marknadsföra på olika sätt.

I följande bloggar skall jag gå igenom vad det finns för olika typer av marknadsföring du kan inrikta dig på och vad det innebär för dig som ny.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar