Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

onsdag 10 september 2014

Jobba hemifrån samtidigt som du bl a utbildar dig via en e-learningplatform #jobba endast via internet #jobba via nätet #utbidlning online
Hej och välkommen! Så du söker efter en möjlighet att skapa dig en inkomst online?
För att hjälpa dig och se om det är rätt för dej så har jag några frågor till dej:

Hur ser din ultimata livsstil ut?
Vill du ha:
Mer tid för familj?
Mer tid för fritidsaktiviteter?
Mer frihet ?
Mer tid och råd till resor?
Mer tid att utvecklas framgångsrikt?
Mer tid för hobbyn?
Mer tid för att skapa det du drömmer om?
Få möjlighet att arbeta hemifrån?
Redo för en Internet livsstil?
Då är du inte ensam
Stämmer något av detta in så är du rätt för oss!
Klicka på länken nedanför videon om du vill skapa dig en internetlivsstil!
Gratis rådgivining här


Vem har sfm tidigare hjälpt?

Det första man måste vara klar över är att alla som sköter sitt företag som om det vore ett riktigt företag och arbetar hårt kan lyckas och bli lönsamma på nätet. Här ingår personer som aldrig har ägt ett företag innan och / eller inte har någon aning om var de ska börja.

Detta beror på att vi kan visa dig affärsmodeller som affiliate-marknadsföring där man kan dra nytta av att sälja andras produkter till en global marknad, med över två miljarder människor på nätet, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året! 

Sedan lanseringen har vi visat hundratals människor gång på gång hur man lägga grunden för ett nytt företag där de kan bli självförsörjande på att tjäna pengar på nätet. 


De människor som vi har sett lyckas är: 

Människor som inte är nöjda med sitt jobb 
Människor som hatar sin chef 
Individer helt enkelt som söker extra inkomst 
Hemmaarbetande föräldrar 
Människor som vill förändra sin livsväg 
Arbetslösa / som drabbats hårt av den globala recessionen 
Pensionerade veteraner 
Morföräldrar 
Affiliate marknadsförare 
Personer utan befintliga produkter eller företag 
Nätverksmarknadsförare 
Onlineföretagare 
College och universitetsstudenter 
Bankirer, advokater, läkare 
Offline företagareDet jag fick lära mig på sfm eventet i London i helgen är att vad du behöver göra och vad du vill göra har väldigt litet med varann att göra. En del tror att det bara är att jobba hårt och sedan luta sig tillbaka. Det handlar inte bara om att jobba hårt utan att jobba smart.Att använda system som redan finns utan att behöva återuppfinna hjulet. Det handlar om att göra smarta investeringar i sig själv.

Drömmer du om något eget, slippa rapportera till en boss och bygga din vision?
Väldig många har drömmen, men alla passar inte som entreprenörer även om det är en dröm som alla säger dem vill ha Man behöver vara både realist och drömmare. Ha en dröm är bra, men kombinerat med en solid plan är än bättre.Det krävs disciplin, engagemang, att vara din egen bästa boss. 
Vem vet vilka alternativ som finns om 5 år. Då kanske alla jobbar inom det här, vem vet. Fakta är att allt fler jobb inom den traditionella ekonomin går mot digitala tjänster och produkter och det krävs ny kunskap för att inte bli lämnad i sticket.  Fakta är att 50 miljoner världen över söker varje månad efter en möjlighet att skapa sitt levebröd online.

Här finns nu en möjlighet att bli en heltids eller deltids digital entreprenör samtidigt son du utbildar dig i Digital Experts Academy´s utbildningsprogram där du lär dig att marknadsföra och sälja i stort sett vad som helst till vem som helst på internet i framtiden. Detta utbildningsprogram är skapat tillsammans med inflytelserika entreprenörer från “Fortune 500” företag. Fortune 500 är en lista av USA´s mest framgångsrikaste företag. I detta utbildningsprogram lär du dig att använda samma strategier som de använder inom


Marknadsföring – Internet marknadsföring
Ledarskap
Försäljning
Kundservice
Varumärke
Personlig utveckling
Produktskapelse
Juridik
och mycket mera därtill
T ex Silver som är den nivå jag utbildar mig i för närvarande stöds av en e-learningplatform som du kan läsa mer om här, lägger grunden för att bli en självständig entreprenör som hjälper dig ta steget från den traditionella ekonomin till den digitala vad gäller ledarskap och information

INTRESSEANMÄLAN VIA SVENSK SFM SUPPORT : HEMSIDA

1 kommentar: