Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

onsdag 3 september 2014

4 saker som hjälper dig komma igång med ditt jobba hemifrån företag #jobba hemifrån #jobba endast via internet #inkomstmöjligheter

4 saker som hjälper dig komma igång med ditt jobba hemifrån företag
Fokusera på dina styrkor! Ta något du känner passion för och börja med det. Gillar du videomarketing börja där,  gillar du att skriva?, börja blogga eller skriv artiklar, gillar du bannerannonsering, fokusera på det osv.

     2.Skala upp och gör mycket av det du redan är bra

      3.Lär dig en ny sak i taget

      4. Lär ut det du har lärt dig via en blogg eller en video.

Var börjar du när du startar?

Det beror på vad du startar ifrån. Det är lätt att bli frestad att lära sig allting i början och då blir man lätt överstimulerad och den inre kritikern är där fortare än du hinner blinka.Men i varje profession vare sig du är doktor, polis, rörmokare, pilot eller yogalärare finns det nya saker du behöver lära dig för att bli framgångsrik i det du gör. Problemet eller möjligheten, vilket du vill är att , Inom denna industri finns det egentligen ingen tjock bok som säger gör såhär eller såhär. Det vi entreprenörer säger är inte sanningen, men det är baserat på egna erfarenheter.
I dag lyssnade jag till en av mina favoriter som är mycket framgångsrik entreprenör när det gäller att ge motivation och inspiration, och här är min tolkning från podcasten.

Det absolut svåraste för flertalet är inte brist på talang,utbildning eller ålder, eller intresse, utan det är att komma förbi sin bekvämlighetszon. Mitt tips- börja med 4 små steg under 30 dagar och följ formulan nedan. Det behöver inte vara svårare än så. Vi tenderar till att överanalysera och göra det svårare än det behöver vara.Sträva efter att bli bättre, men kräv inte absolut perfektion från dig själv och fokusera på att dela med dig.

4 saker som hjälper dig komma igång

 1.Fokusera på dina styrkor! Ta något du känner passion för och börja med det. Gillar         du videomarketing börja där,  gillar du att skriva?, börja blogga eller skriv artiklar, gillar du bannerannonsering, fokusera på det osv.

     2.Skala upp och gör mycket av det du redan är bra

      3.Lär dig en ny sak i taget

      4. Lär ut det du har lärt dig via en blogg eller en video.

Här nedan intervjuvar Stuart med en av de 1000-tals han har hjälpt att komma igång med sitt jobba hemifrån företag online ...


INTRESSEANMÄLAN VIA SVENSK SFM SUPPORT : HEMSIDA
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar