Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

onsdag 13 augusti 2014

Var försiktig med hur du värderar din framgång #jobba hemifrån #jobba endast via internetAtt vara försiktig med hur man värderar sin framgång kan inte nog understrykas när du arbetar som digital entreprenör. Att bara värdera sig själv efter vad man har på bankkontot , vilken IQ man har skrivit på ett test, eller vilka utbildningar man har är inte en absolut temp på var din business är i för stadium nu. Tänk på de olika årstiderna; kalendermässigt börjar dem redan i januari och sträcker sig till december med vinter,vår, sommar och höst ,Men ditt jobba hemifrån företag kanske befinner sig i en vinter period nu, medans vi har sommar, vilket betyder att det är inte rätt tid att skörda just nu. Och på ytan ser det ut att vara dött, men ju mer du investerar i dig själv som person och som företag desto större del kommer att manifesteras om du är regelbunden med vad du gör.

Ibland krävs det ett nytänkande! Nedan är en övning som jag själv regelbundet tillämpar i mitt jobba hemifrån företag, som också kan ge dig en nystart
Ta 30 minuters time off i veckan och ställ dig frågor:
Vad vill jag?
Vilken vision har jag?
Var befinner jag mig om 1 år, 3 år, 5 år och 10 år
Skriv ner 100 saker som du är nöjd med som du har klarat av
Skriv 3 saker varje dag som du är tacksam för.


Känner du att du kört fast och inte ser någon utveckling, klicka här för gratis rådgivning om hur vi kan hjälpa dig att ta ditt jobba hemifrån företag till nästa nivå.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar