Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

lördag 16 augusti 2014

Just Nu FinnsOväntade Möjligheter I Den Digitala Ekonomin #jobba hemifrån #jobba endast via internet #digiatla ekonomin

Just Nu FinnsOväntade Möjligheter I Den Digitala Ekonomin


Gårdagens Founders Call gjorde mig totalt förstummad, för jag fick upp ögonen för vart vi är på väg…
 I detta blogginlägg skall jag dela den vision som jag uppfattade den, som grundarna Jay Kubassek och Stuart Ross har för dig som är öppen för något stort,

som är seriös med rätt inställning. Det som slog mig är att det är här ledarna i denna digitala ekonomin som vi just har äntrat föds, och inte på grund av dyra produkter, eller hippaste affärssystem, utan främst på grund av visionen.Visionen har det bästa för dig för ögonen som ingen annan därute kan erbjuda.

De erbjuder en utbildningsplatform där målet är att du på sikt skall vara självgående entreprenör utan att vara beroende av ett specifikt system.

Dessutom lär du dig marknadsföra vad som helst, till vem som helst, var som helst
Detta för att det är en speciell strategi du behöver lära dig.Du behöver lära dig att ta 100 % ansvar för dig själv och dina resultat.Tänka som en entreprenör.

De erbjuder tjänster och service som kommer att gynna väldigt många människor vare sig du är tandläkare, yogainstruktör, rörmokare eller pilot. SFM är inte bara en möjlighet att som många andra

tjäna några snabba pengar för att dryga ut kassan eller betala någon räkning. Nä! Jag såg något mycket, mycket större. Och med min insiderinformation, även om jag inte vet exakt alla detaljer är att det

kommer snart att bli mycket dyrare att vara medlem. Det kommer snart vara out of reach för många. många fler om man inte bestämmer sig för att hoppa på tåget nu. SFM är grunden som alla oavsett ålder, kultur, utbildning, skillsets, har möjlighet att investera i en online-marknadsföring utbildning plattform.Ovan är ett diagram som visar den traditionella ekonomins nedgång samtidigt som den digitala pekar uppåt. Vart är ekonomin på väg? Jag kan ger dig en glimt. Efter det här exemplet jag nu skall berätta om där någon såg en möjlighet i en app för att underlätta för taxiåkare.

Kan du efter läst nedanstående se var den digitala ekonomin är på väg? Bara beställa en taxi via en app i din smartphone i hektiska Miami, där du har skrivit in dina kontouppgifter/paypal och du debiteras automatiskt vid beställning av taxiresan. Och nästan omedelbart få en bekräftelse på att din taxi kommer att vara hos dig inom 5 minuter, och Ben är din förare.

De berättade för oss, att varje taxichaufför var ansluten till det företaget via denna app, så företaget / förare redan visste var du skulle, och Jay Kubassek sade, de fick aldrig vänta mer än 5 minuter att få sin taxi. Fantastiskt! Möjligheten här var att i Miamis, bullriga trafik var det svårt att få en taxi snabbt. Du var tvungen att verkligen sträcka händerna högt upp i luften för att få en.Och då kunde du få vänta länge på traditionellt sätt.


En sak som verkligen slog mig med detta privata webinar, var att den digitala produktlinjen mycket snart kommer att bli mycket dyrare för nya medlemmar, så för många människor som skjutit upp att starta en online-verksamhet och har svårt att bestämma sig.Nu är det dags att investera. Jag vill inte gå in på priset, men det kommer att bli så mycket dyrare bara inom någon månad. Så här är en möjlighet att kapitalisera på den digitala ekonomin, genom att positionera dig själv nu innan du börjar marknadsföringen. Och för att verkligen förstå visionen som DEA, Digital Experts Academy har för människor som kämpar att försörja sig online, är huvudideen en utbildning som inte bara är en utbildning på nätet, men ett yrke som troligen har mer värde än att ta en examen från en känt universitet.

Du kan läsa själv nedan på engelska, vad visionen för DEA har varit Den är också på väg att förändras. Ärligt talat begär jag inte att du skall förstå det här första gången. Men betänk detta, detta är en utbildning som inte har existerat tidigare någon annanstans. Inga universitet har lärt dig och anpassat dig för den verklighet som råder online idag. Spelreglerna har ändrats! Så gör din egen undersökning är mitt ödmjuka råd, och googla resultatet.


Ta dig tid och verkligen överväg för och nackdelar. Använd hela din skeptiska arsenal och googla fakta,

Det jag vill avsluta denna blogpost med är att inse att möjligheten är här just nu, men vem vet för hur länge? Kommer du att vara en av dem som skulle ifråga dig själv varför du inte såg möjligheten och handlade fem år från nu när du tittar tillbaka, inte tog steget som kunde ha gjort dig till den digitala ekonomins nästa ledare?

INTRESSEANMÄLAN VIA SVENSK SFM SUPPORT : HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar