Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

onsdag 27 augusti 2014

Hur ser framtidens betalningar ut? #jobba hemifrån #inkomstmöjligheter #jobba via internet


Hej , tack för att du är här!


Den digitala verkligheten smyger sig in. På fler och fler ställen i samhället har man börjat betala med kort som t ex:
  • banker gör de flesta ärenden via internetbank
  • På vårdcentralen
  • På flygplatsen bokar de flesta via internet
  • Apotekets gula receptlapp är ett minne blott. Nu mailas dina recept till en centraliserad enhet inom apoteket vilket betyder för dig att du kan hämta ut det på vilket apotek som helst så länge du har personnummer och legitimation.
  • livsmedelsaffärer som t ex konsum och hemköp kan du fortfarande välja om du vill betala i kassan eller via en guidad automat.

Tittar man på sådana som Richard Branson så kan man lita på att trenderna pekar åt detta håll
På en blogg för entreprenörer  står det att en person var förvånad över en resa till Rumänien där de har gått över från bomullssedlar till plastsedlar.Detta var redan 2013 och detta är något som storbritannien har plannerat till 2016.
Men teknologin för hur gör betalningar är mycket snabbare än så.
En hel hjord av entreprenörer tiitar över ett helt nytt sätt att betala, bl a har ideen om ett tangentbord med en färdig pay-knapp tagits fram. Detta skulle då, 2013 testas på 100 000 tals collegestudenter,  
Richard Branson är positiv över någon som har tänkt stort och tänkt igenom möjligheterna till andra betalningsmedel än pengar.

Som du ser tecknen för ett digitalt liv blir allt tydligare för dag för dag. Just nu finns en möjlighet att ta del av fördelarna via att vara en affilliate, en person som via annonser förmedlar  internetanvändare till en annonsörs webbplats.För detta betalar annonsören provision på försäljningar till affilliaten. De stora företagen sparar stora pengar genom att de slipper lägga ut hundratusentals kronor på annonsering och därmed vinner du också på att visa internetanvändare var varan finns..

Vad skall du göra med ditt digitala liv?
Det är nu möjligheterna finns, men vem vet för hur länge?
INTRESSEANMÄLAN VIA SVENSK SFM SUPPORT : HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar