Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

tisdag 29 juli 2014

Där är ungefär 50 miljoner som söker efter en möjlighet att tjäna sitt levebröd online! #jobba hemifrån #jobba endast via internet


Det finns mycket att lära sig när man startar eget företag. Det finns cirka 50 miljoner människor varje månad som söker efter en möjlighet att tjäna sitt levebröd online. Den goda nyheten är att du inte är ensam ute efter något,.och vet naturligtvis inte vem du ska lita på, som du vill följa. Det är förståeligt eftersom det är så mycket överdrift och hype i denna industri. Så det är bra att vara lite skeptisk. Alla säger hur fantastiskt allt är, de talar om snabba pengar, men kommer det vara hållbart? Det finns ett par frågor att ställa dig själv om du menar allvar att ta reda på om det är för dig: 

Är detta på riktigt? googla det och undersök 
Vad är det ledare / företag perspektiv? 
Vad är deras vision? 
Gynnar den visionen dig? 
Kan du hitta referenser? 
Har företaget funnits en längre tid? 
Är du villig att investera? 
Är du hårt arbetande, med god arbetsmoral? 
Det är där digitala entreprenörer kommer väl till hands för människor som vill bli hjälpta! Det finns en möjlighet, och den möjligheten är att investera i dig själv och sin framtid, så att du blir mer värdefull för marknaden. Är du beredd att investera i dig själv? Klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar