Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

tisdag 27 maj 2014

Varför ge bort dina hetaste tips? #jobba hemifrån #jobba hemma #inkomstmöjligheter

Varför ge bort dina hetaste tips?Hej, tack för att du är här på min blogg denna tisdag

Varför ger så många bort sina hetaste tips om hur man skall göra saker på nätet dag?
Det måste ju vara någon fake tänker du kanske?

Tänk om!
Det gäller troligen i ett 9 till 5 jobb, där man skall konkurrera med varann. men reglerna har ändrats för den digitala ekonomin.
Där alla produkter och tjänster finns på nätet 24/7 och där du genom att dela bra info får tillbaka i förtroende som är värt mycket mer än det du gav bort.

I tider av kris handlar folk fortfarande, men dem googlar först ditt namn för att se om du funnits länge, verkar trovärdig och verkar ha kunskap om det du pratar om.

Därför vill jag tipsa alla som har en verksamhet ge bort ditt bästa och universum kommer att ge tillbaka tusenfalt, men inte över en natt. Men förtroende, äkthet och regelbundenhet är det som kommer att stå sig när alla andra företag går omkull.

I dag handlar väldigt mycket om branding, marknadsföring av din sida och din person.
Jag kan lugnt säga till dig, att är du regelbunden och gör det du säger du skall göra, och frikostig att dela med dig av bra innehåll för att både hjälpa dig själv och andra att bli framgångsrika på internet kommer du inte att ha något problem med att hitta kunder.

Är du redo för en internetlivsstil som bygger på äkthet och en vilja att hjälpa andra att nå sina drömmar likaväl som du når dina egna. då kan du vara rätt för oss och kan göra en intresseanmälan nedan.

Möt Stuart Ross som berättar om hur du skapar dig ett digital liv


INTRESSEANMÄLAN VIA SVENSK SFM SUPPORT : HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar