Greg & Fiona Scott

Greg & Fiona Scott
Greg och Fiona Scott, som skrivit boken "Living A Laptop Lifestyle"

Jay Kubassek

Jay Kubassek
Jay Kubassek, en av grundarna till SFM

söndag 25 maj 2014

En nybörjares marknadsföringsmisstag #jobba hemifrån #jobba hemma #inkomstmöjligheter

En nybörjares marknadsföringsmisstag
Hej, tack för att du är här!

Alla vet att man skall ha en facebooksida på internet. Det är ett måste för alla företag, men hur många tror du det är som vet hur man får sidan att växa med trafik och få kontroll över antalet besökare. De flesta sätter bara upp sidan och sen låter den vara.Det blir ett fint museeföremål, men inga besökare.
När du annonserar online så är det så lätt att missa att tracka(spåra) dina annonser.

Varför skall man spåra sina annonser? 

 Om du släpper lös en isbjörn på nordpolen utan någon spårkod, kommer du garanterat att tappa bort den. Det är samma sak med annnosering. När du lägger ut din annons, så vill du veta hur många som har klickat på annonsen och var du lade annonsen för att kunna få fram demografiska data som stämmer med din målgrupp.Sedan nästa gång har du bättre koll på vad som fungerar eller inte.

Vi använder två verktyg för att spåra våra annonser.
1. Simple Trakk som är ett verktyg som inte bara ger dig en ny länk och räknar antalet klick, utan också har en funktion att splittesta, som jag skall prata om i en annnan blogg.Det som är speciellt bra med Simple Trakk, tycker många är att den trackar den enklaste och viktigaste datan för dina annonser.
2. Tidy url jättebra länkförkortare och dessutom kan du dölja din länk, och till och med installera den på din wordpressdomän så att domännamnet kommer före själva länken.
INTRESSEANMÄLAN VIA SVENSK SFM SUPPORT : HEMSIDA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar